کسب و کارهای خانگی و نقش آن ها در چرخه اقتصادی(مهندس امین رشیدی)

کسب و کارهای خانگی و نقش آن ها در چرخه اقتصادی(مهندس امین رشیدی)
آذر 12, 1401
127 بازدید

کسب و کارهای خانگی ، یکی از دلایل محبوبیت آن این است که افراد با هر سن و جنسیتی می‌توانند آن را شروع کنند . کار کردن در خانه و راه‌ اندازی کسب و کار در منزل ، یکی از هوشمندانه‌ترین روش‌های درآمدزایی است . علاوه بر این کار در منزل ، ساعت‌ کاری انعطاف‌پذیری […]

کسب و کارهای خانگی ، یکی از دلایل محبوبیت آن این است که افراد با هر سن و جنسیتی می‌توانند آن را شروع کنند . کار کردن در خانه و راه‌ اندازی کسب و کار در منزل ، یکی از هوشمندانه‌ترین روش‌های درآمدزایی است . علاوه بر این کار در منزل ، ساعت‌ کاری انعطاف‌پذیری برای شما به دنبال دارد .

مشاغل زود بازده خانگی به یکی از لذت بخش ترین و بی دردسرترین کارهای دنیا تبدیل شده است. مزایای بی نظیری از قبیل نیاز به سرمایه ی کم، عدم نیاز به مجوز، حتی بدون داشتن تخصص و یا مدارک آکادمیک، ریسک پذیری حداقل و از همه مهم تر، داشتن کار همیشگی از مزایای بی نظیر مشاغلی خانگی است. علاقه مندان به کسب و کارهای خانگی روز به روز در حال افزایش هستند و البته عوامل مختلفی در این گرایش دخیل است. اما مهم تر از همه می توان به شرایط اقتصادی جامعه و دسترسی به اینترنت، اشاره نمود. بسیاری از شرکت‌های بزرگی که اکنون در سر تیتر کسب و کارهای موفق قرار گرفته اند و از جمله برندهای مطرح در جهان هستند ، روزی از یک کسب و کار خانگی شکل گرفته اند. شاید باورش سخت باشد که غول های تجاری امروز چون، فیس‌بوک، دل، ای بای، نایک و … استارت اولیه ی خود را در قالب یک کسب و کارخانگی آغاز کرده اند.

متاسفانه عموم جامعه در بسیاری از موارد به کسب و کارهای خانگی نگاه جدی ندارند. این در حالی است که کسب و کار خانگی هم یکی از شاخه های پر طرفدار کسب و کار است که نیاز به تبیین چشم انداز، تدوین قوانین و توجه صاحب نظران متخصص در حوزه کسب و کار دارد. ذکر این مطالب به این دلیل است که خیال نکنید کسب و کارهای خانگی، جزو مشاغل کم زحمت یا برای افراد ناتوان و ضعیف است. بلکه کسب و کاری است که می تواند با برنامه ریزی درست، نه تنها تبدیل به یک برند تجاری موفق شود، بلکه ثروت زیادی را نیز از آن صاحبانش نماید. شغلی که برای شروع، احتیاج به سرمایه های هنگفت ندارد و  در ازای آن  پتانسیل بی نظیری برای رشد و موفقیت دارد.  البته ارزش این قبیل از کسب و کارها در بسیاری از کشورهای توسعه یافته بسیار بیشتر است. آنها به خوبی دریافته اند که کسب و کارهای خانگی پتانسیل آن را دارا هستند که نقش کم نظیر و تاثیرگذاری  را در چرخه اقتصادی کشورشان ایفا نمایند.

همانطور که بیان شد ، اکثریت افراد از مزایای بی نظیر کسب و کارهای خانگی و از همه مهم تر، حضور و همراهی خانواده در این کسب و کارها واقفند. امکان داشتن هم زمان چندین شغل پردرآمد خانگی، امکان صرفه جویی در هزینه ها و انعطاف پذیری زیاد از مشخصه های منحصر به فرد مشاغل خانگی زود بازده هستند. کسب و کارهای خانگی هم از قوانین خود پیروی می کنند. برای ارزیابی سرمایه گذاری باید از تحقیقات در بازار شروع کنید. رقبایتان را شناسایی کنید و ارزش محصول و خدمات را ارزیابی کنید. حتما هزینه های ورودی و خروجی را ثبت نمایید و شکست در تمامی کسب و کارها و حتی کسب و کارهای خانگی نیز بسیار محتمل است. پس حتما علاج قبل از واقعه کنید و یک طرح تجاری بنویسید.

 

نوشتن طرح تجاری برای پیشرفت کسب و کار خانگی لازم و دورنمای کسب و کار شما را مشخص می کند. نوشتن یک طرح تجاری همچون یک نقشه راه ، مسیر موفقیت شما را نشان می دهد. انتخاب مکان مناسب، تامین مالی، جداسازی درآمدها همه و همه از ملزومات کسب و کارهای خانگی است. اما شما یک گام بزرگ تا موفقیت دارید و آن هم بازاریابی است. کسب و کارهای خانگی به شدت نیازمند پروسه ی بازاریابی هستند. کسب اطلاعات در مورد مشتریان، نیازها و سلایق شان و اینکه چه چیزی برای آنها موثر و مفید است ، می تواند به پروسه ی بازاریابی شما کمک کند. اگر شما هم علاقه مند به این شاخه از کسب و کار هستید، کافی است با جدیت علایق خود را دنبال کنید تا طعم موفقیت در این حوزه را تجربه نمایید.

 

مهندس امین رشیدی

منبع : نقش نیوز